Home > Unable To > Unable To Load System.

Unable To Load System.

Logged KJP-----------------------------------------------------------PClos64 2013 (KDE5) on AMD FX 8350 on GA-970A-DS3P(Rev 2.0), 8GB RAM, Asus EN210 (Nvidia) GPU, Maxtor STM325031, 3 SSDs, Amilo LSL 3220T monitor. It is quite old - well, the motherboard is anyway. Power to P8Z68-V Pro Gen3 but System won't Turn On My System Won't Power New i7 system New i5 System New 1.8K System Help updating a 3yr old system System Builder LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Newbie [SOLVED] "ACPI: Unable to load system description tables" when trying to install User Name Remember Me? my review here

If this is still happening on Ubuntu 12.04, try updating your system's BIOS. All rights reserved. After that is done, press F2 during startup to get to bios. Is it a heated, humidity-free place?Try dusting the motherboard with a soft brush, clean memory stick contacts with a pencil eraser and reseat, and, yes, do change the battery if possible. great post to read

try clearing the CMOS, see if that helps. See my GitHub repo for more details. 1 members found this post helpful. Same fault as before.Starting to think its the MOBO now.. Are you new to LinuxQuestions.org?

I too was suffering from this problem and did the following: Since 2015-12-28 no need to downgrade any more, just upgrade your bios (download, double click & restart)! Answer-Chaining Fibonacci What is the word meaning people who sell something in forceful way on the street or places? How are the scores decided in Chess? Loss of power from the CMOS battery wouldn't stop you getting into the BIOS settings, though you might find they were wrong and - the big clue - the clock would

There are two Nuget packages. Alpha5 is set to be released Thursday Sept 4. freakie View Public Profile View LQ Blog View Review Entries View HCL Entries Find More Posts by freakie 10-02-2015, 11:37 AM #3 LeoKian LQ Newbie Registered: Sep 2015 Posts: click for more info Because it has attracted low-quality or spam answers that had to be removed, posting an answer now requires 10 reputation on this site (the association bonus does not count).

Is it accurate to say that SHA-3 (keccak) is based on Merkle-Damgard? Run the ZRT_115.exe. It gets to the Windows logo and crashes after about 20 seconds. Upon reboot, you'll see a bios installing progress bar.

Unfortunately we can't fix it, because your description didn't include enough information. http://www.aslab.com/support/kb/90.html Logged We've all heard that a million monkeys banging on a million typewriters will eventually reproduce the entire works of Shakespeare. Prepare for a reboot, i.e. Read more...

My laptop is an Acer Aspire E 15 E5-573G i5-5200U Nvidia GeForce 940m Any help? this page UbuntuCommunityAsk!DeveloperDesignHardwareInsightsJujuShopMore ›AppsHelpForumLaunchpadMAASCanonical current community chat Ask Ubuntu Ask Ubuntu Meta your communities Sign up or log in to customize your list. could it be that ??? Device [1462:5770] Control: I/O+ Mem- BusMaster+ SpecCycle- MemWINV- VGASnoop- ParErr- Stepping- SERR- FastB2B- DisINTx- Status: Cap- 66MHz- UDF- FastB2B+ ParErr- DEVSEL=medium >TAbort- SERR-

  • Why use centipedes to assassinate Padmé?
  • I tried several Linux distros, including old ones, 32-bit..
  • How can waiting 24 hours to change the password again be secure? "Which answer in this list is the correct answer to this question?" Torsion in the Atiyah–Hirzebruch spectral sequence of
  • more stack exchange communities company blog Stack Exchange Inbox Reputation and Badges sign up log in tour help Tour Start here for a quick overview of the site Help Center Detailed

That actually ended up working. At boot, the kernel reports the following error mesages: ACPI-0307: *** Error: ns_search_and_enter: Bad character in ACPI Name: 43035350 ACPI-0292: *** Error: Looking up [0x43035350] (NON-ASCII) in namespace, AE_BAD_CHARACTER ACPI-1133: *** Please let us know immediately if this newer 2.6.27 kernel resolves the bug reported here or if the issue remains. http://webcomputerrepair.com/unable-to/unable-to-load-the-file-extension-of-themepack.html This book contains many real life examples derived from the author's experience as a Linux system and network administrator, trainer and consultant.

Try unplugging and reseating all connectors and boards and see whether that makes a difference. I've installed through NuGet and via the command above, but I have the same problem –FrancescoDS Dec 4 '14 at 9:19 add a comment| up vote 2 down vote I had While attempting to install Fedora on a Gateway DX4640 desktop, the installation fails and the system locks following message: ACPI Expecting a [Reference] package element, found type C Changing BIOS setting

Thanks for the offered help folks - much appreciated.

Table at 0x000F0000. I though I had the loop issue and then I found it was faulty RAM. (try MEMTEST86+ )www.memtest86.com/could be PSU, or RAM also. Please visit this page to clear all LQ-related cookies. pidgin) See original description Add tags Tag help Benjamin Drung (bdrung) wrote on 2008-08-15: #1 Thank you for taking the time to report this bug and helping to make Ubuntu better.

manzur (sl-solaris) wrote on 2008-11-04: #8 Screenshot.png Edit (2.0 MiB, image/png) when i try to suspend, this notification appears, (look at the screen shot) manzur (sl-solaris) wrote on 2008-11-04: #9 i It is with everyone who is using BIOS v1.25. Member Posts: 372 Re: Won't boot - Unable to load the System Description tables « Reply #1 on: January 07, 2016, 09:22:13 AM » Now I'm really confused...After successfully booting Linux useful reference I've switched from 1.25 to version 1.31 (2015/12/23) and it fixed this problem.

system-installation share|improve this question edited Sep 16 '15 at 11:47 hg8 7,188103773 asked Sep 16 '15 at 8:17 Nachiket Deolankar 2126 add a comment| 1 Answer 1 active oldest votes up As a result, Linux will not be able to power off the system when issuing the shutdown command. Is the America the Beautiful Annual Pass a car decal? Would you like to answer one of these unanswered questions instead?

Run the command Install-Package OxyPlot.Wpf_NoPCL -Version 2013.1.52.1 through the package manager console instead. –Riddari Nov 19 '13 at 20:45 It does not work for me too. Device [1462:5770] Control: I/O+ Mem- BusMaster+ SpecCycle- MemWINV- VGASnoop- ParErr- Stepping- SERR- FastB2B- DisINTx- Status: Cap- 66MHz- UDF- FastB2B+ ParErr- DEVSEL=medium >TAbort- SERR-

It is a freezing cold place (in winter) that can be damp too. I've repaired Visual Studio installation and the problem was gone. Slovak ľ only once in the text Computers with integrated monitor (all-in-one form factor) At what level of complexity should I consider UL listing my widget? Member Posts: 372 Re: Won't boot - Unable to load the System Description tables « Reply #11 on: February 15, 2016, 05:20:52 AM » Problem fixed - sort of.

I had an identical spare PC at work and transferred all my goodies (Ram, HDD drives, 'silent' fan etc) into that and it booted straight away.